VergoedingenOefentherapie Cesar-Mensendieck wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is per zorgverzekeraar verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering.


De praktijk heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. U kunt dit checken op de website van uw zorgverzekeraar. 
In enkele gevallen wordt oefentherapie Cesar-Mensendieck vergoedt vanuit de basisverzekering.

 

Vergoeding onder de 18 jaar zonder chronische indicatie:
Er worden 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Daarna eventueel een wisselend aantal vanuit een aanvullende verzekering.

 

Onder de 18 jaar met een chronische indicatie voorkomend op de 

Chronische Lijst 2017:
Alle behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering.

 

Boven de 18 jaar met een chronische indicatie voorkomend op de 

Chronische Lijst 2017:
Vanaf de 21e behandeling wordt 100% vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen kunnen ( gedeeltelijk) worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Indien de aanvullende verzekering niet toereikend is, komen de kosten van deze behandelingen voor eigen rekening.
 

Boven de 18 jaar zonder chronische indicatie:
Vergoeding van een wisselend aantal behandelingen uit de aanvullende verzekering.

 

De informatie die u hier vindt is ontleend aan openbaar verstrekte informatie door verzekeraars. Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. U doet er goed aan altijd uw eigen polisvoorwaarden te raadplegen, of in geval van twijfel contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

Indien de behandelingen niet vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering zult u deze zelf moeten betalen.
Klik hieronder op 'Tarieven 2020' om de actuele tarieven van de Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum te bekijken.
 
Powered by webXpress