Nieuwspagina

 Vanaf 1 juli 2019 is de praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck op dinsdagen én donderdagen gesloten.

Voor 2019 heeft de Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.


Vergoedingen 2019.
De behandelingen met oefentherapie Cesar-Mensendieck worden ook in 2018 meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekeringen. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien hoeveel behandelingen u maximaal vergoed krijgt of tot welk bedrag uw zorgverzekering de behandelingen maximaal vergoed.    

Op 7 april 2018 is door Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum deelgenomen aan een landelijk symposium in Apeldoorn georganiseerd door het Netwerk Chronische Pijn, waarin de placebo- en nocebo-effecten van taal uitgebreid aan de orde zijn geweest.

De Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum op dinsdagen gesloten. De praktijk is telefonisch bereikbaar.

Sinds 1 januari 2017 is de procedure voor het indienen van een klacht over uw zorgverlener gewijzigd. Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck is aangesloten bij het Klachtenloket Paramedici.
 
De Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum doet mee aan wetenschappelijk onderzoek. Dit betreft 'Zorgregistraties eerste lijn' van het NIVEL. Voor meer informatie en/of vragen kunt u terecht op de website www.nivel.nl/zorgregistraties.
 
Praktijk Oefentherapie Cesar-Mensendieck Loppersum aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn.
Voor meer informatie hierover kunt u kijken op www.netwerkchronischepijn.nl 

 Powered by webXpress